Meråker Til Topps har siden 2007 hatt et system for registrering av besøkende på Meråkers 26 1000m topper gjennom turbøker som ligger i postkasser på toppene. Nå har vi i tillegg laget et nytt konsept gjennom bruk av Trimpoengappen som du nå har lastet ned og registrert deg som bruker av. Vi ønsker fremdeles at flest mulig skal bruke toppene og vil gjennom årets konkurranse inspirere enda flere til å ta turen. Hver topp har fått en poengsum, og jo flere topper du tar jo flere poeng får du.

Premiering
Vi vil gi ut gavekort til de tre personer som i perioden 1. juni til 1. november har sanket flest poeng. Samtidig har vi en rekke flotte uttrekkspremier, som trekkes ut blant alle deltakerne, enten du har tatt 1 eller 10 topper. Vi håper at du vil registrere deg som deltaker i årets konkurranse. Du vil samtidig bli registrert som medlem i Meråker Til Topps som er en frivillig organisasjon som har som formål å få flest mulig ut i naturen.

Tekniske tips
Sørg for å alltid ha siste versjon av iOS/Android og siste versjon av Trimpoeng-appen (appen finnes ikke for Windows phone). Generelt anbefales det å åpne appen og velge turmålet mens man har god internettdekning, og før man går på tur. Dette for å sikre at uteposter og regler er oppdatert når man skal sjekke inn.
Når man har sjekket inn på en post utenfor mobildekning, får man en melding opp om at poengene vil bli oppdatert i Trimpoeng når telefonen kommer innenfor dekning igjen. Da er det viktig å ikke å avslutte eller logge ut av appen. Om du gjør det blir ikke poengene registrert.
NB! Den nyeste versjonen av Trimpoeng-appen viser kart med en sirkel rundt posten/punktet hvor det er mulig å sjekke inn. Du ser også en liten blå prikk som viser din egen posisjon. Forsøk å beveg deg inne i denne sirkelen. Noen ganger er mobildekningen slik at det hjelper og flytte seg innenfor sirkelen. Trimpoeng oppdateres ikke for iPhone 4 og bakover.

Support: hallgeir@26peaks.no

Ta masse bilder!

Del dine turbilder med oss! Ta bilder fra turen din og del de på Instagram eller Facebook, og merk dem med #meråkertiltopps og #trimpoeng. Vi kommer til å premiere bilder underveis.

GOD TUR!

 

 

 

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #meråkertiltopps

Mest aktive deltakere de siste syv dagene