Velkommen til alternativ utgave av FJELLTRIMMEN 2021.

RINDAL IL feirer 20-årsjubileum med Fjelltrimmen i år og i den anledning har vi valgt å lansere TRIMPOENG som et alternativ.

Trimpoeng er en gratis app der du kan samle poeng når du går på tur. Vi har lagt ut over 30 turmål med ulik vanskelighetsgrad og geografisk fordelt i Rindal kommune og noen ligger også i våre nabokommuner. Mange av postene vil du kjenne igjen fra tidligere.

Før du går ut på tur så må du laste ned app'en fra App Store eller Google Play, søk etter Trimpoeng.

 

I app'en kan du da melde deg på og registrere dine turer.

Før du starter på turen, slår du på GPS (posisjon) på telefonen, velger turmål, og du får opp kart og en kort turbeskrivelse. Når du kommer innenfor radiusen for målet, trykker du på "sjekk inn", og du får det antall poeng som turen gir. Generelt anbefales det å åpne appen og velge turmålet når det er god mobildekning og før turen starter. 

Har du sjekket inn på en post uten mobildekning, kommer det en melding om at poengene vil bli oppdatert i Trimpoeng når telefonen  er innenfor dekning igjen. Det er viktig å ikke avslutte eller logge ut av appen. Gjør du det blir ikke poengene registrert. Får du problemer, kontakt oss på epost.

All innsjekk skal skje i forbindelse med trim- eller treningstur. Det er kun mulig å gjøre en innsjekk pr. dag pr. trimpost.

Deltakeravgift

  • kr. 200.- pr. voksen (over 16år)
  • kr 400.- for familie

sendes på VIPPS til Rindal IL Tursti nr 139451 (inkluderer Fjelltrimmenkrus med motiv - ingen ekstra påmelding på nett som tidligere).

(NB! De som ikke ønsker krus sender oss en epost).

50 poeng - tilsvarer 8 (4) turmål i den tradisjonelle Fjelltrimmen

Barn født 2006 (10.klassinger høsten 2021) eller senere og pensjonister født 1954 eller tidligere får kruset hvis de oppnår 25 poeng (4 turmål). Dette gjelder også handikappede og personer med funksjonshemming.

Alle som fullfører Fjelltrimmen 2021 og har betalt deltageravgift blir med i trekning av gavekort på 2500 kr.

Har du allerede vært på mange turmål denne sesongen? Fortvil ikke, etterregistrering er mulig. Send i såfall en epost til etterregistrering@turstigruppa.no så blir turen lagt til (begrenset til en tur pr. turmål). Det er også mulig å registrere deltakere uten smarttelefon. Send i såfall inn en epost til adressen over med opplysninger om navn og fødselsår sammen med epostadresse og telefonnummer.

Vi oppfordrer alle til å gi oss tips om eventuelle nye turmål. I app'en kan dere enkelt tipse oss om nye turmål som kan være fremtidige trimposter for idrettslaget. 

 

Mange av turmålene som vi har lagt inn her kan du også finnes på nettsiden til

ut.no

 

 

Se oversikt over alle turmål

Mest aktive deltakere de siste syv dagene