Bli med på nye Bergenstrimmen RETTUT 2021!

Bli med på oppdagelsesferd i Bergen og Gullfjellsområdet, fra vest til øst og sør til nord! Oppdag nye turstier og fine turmål og finn fram til nye turfavoritter i Byfjellene. Dette er en turtrim konkurranse som passer for alle.

Konkurranseperiode: 1. mars t.o.m. 30. september 2021.

Bergen og Hordaland Turlag er arrangør av Bergenstrimmen i de ulike bydelene i Bergen. Du kan også bli med på turtrim konkurransene: Bergenstrimmen Sør (Fana og Ytrebygda bydel og Gullfjellet), Bergenstrimmen Vest (Laksevåg og Fyllingsdalen bydel), Bergenstrimmen sentrum (Årstad og Bergenhus) eller Bergenstrimmen Nord (Åsane, Arna, Gullfjellsområdet).

 

Slik blir du med i Bergenstrimmen RETTUT 2021

For å få poeng må du laste ned Trimpoeng appen og du må registrere deg på en eller flere av innsjekkingsspunktene/turmålene som er beskrevet under "turmål". Når du er på innsjekkingspunktet, vil du kunne "sjekke inn" (innsjekksknappen blir grønn). Du får poeng for å ha nådd innsjekkspunktet/turmålet. Turmålene har ulik verdi. 

Deltakeravgift er kr 75,- for medlemmer i DNT/Bergen og Hordaland Turlag og 150 kroner for ikke-medlemmer. Støtt Bergen og Hordaland Turlag - bli medlem her!

 

Flere stier til Turmålet

Det finnes flere stier å velge mellom for å nå turmålet. Du kan finne andre veier å gå på ut.no, eller se etter turstier i kartet i appen. Dette er en turkonkurranse, det er ikke lov å sykle til turmålene eller bruke motoriserte kjøretøy. Ski, truger og lignende er ok.

 

Turplanlegging og utstyr du bør ha med på tur

OBS! Husk å velge tur etter evne og etter værforholdene på dagen. Husk at det ofte er kaldere i høyden. Ta med og på deg nødvendige klær og utstyr til å klare deg ved et værskifte. Sjekk værmeldingen for turmålet før du går. Varme, vindtette og vantette klær, lue og votter må med på de lengre turene. Vi anbefaler også en vindsekk, et liggeunderlag og en enkel førstehjelpspakke. Kart og kompass, eller gps, eller mobil til orientering må også med. Matpakke og drikke til lengre turer.

 

PREMIERING 

Vi trekker premier blant...

  • ...alle deltagere som har gjennomført minst tre turer (1 gavekort a 500 kr i vårt Tursenter i Marken)
  • ...de 20 som har flest poeng (1 gavekort a 1000 kr i Tursenteret i Marken)
  • ...de 20 som har flest innsjekk (1 gavekort a 1000 kr i Tursenteret i Marken)
  • ...alle som har registrert seg på minimum 10 innsjekkingspunkt/turmål (1 gavekort a 700 kr)
  • ...alle bilder som legges ut på Instagram med #bergenstrimmenrettut og #turmålet (1 gavekort a 700 kr). Merk at bildene kan brukes av Bergen og Hordaland Turlag til promotering.

Vinnere vil bli informert på e-post. Merk også at vi legger ut en artikkel på nettsiden med navn av vinnere etter avsluttet konkurranse.

Premietrekning i oktober 2021.

 

Har du problemer send e-post til: bht@dnt.no, eller ring 55 33 58 10.

 

Foto: Trude Iversen

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #bergenoghordalandturlag

Mest aktive deltakere de siste syv dagene