Velkommen til Turlagstrimmen 2021! Ved å oppsøke konkurransemålene i appen kan du samle poeng slik at du kvalifiserer deg for premiering. Alle som har samlet mer enn 100 poeng i hovedkonkurransen blir med på trekningen av premier. Barn under 12 år må samle minst 40 poeng for å kunne være med på trekningen. Høyeste totale poengsum i hovedkonkurransen blir premiert særskilt og blir titulert årets supertrimmer og årets juniorsupertrimmer.

Ønsker du å videreføre den gamle ti på topp-konkurransen, må du fullfører minst 8 av topp-turmålene merket 10 på topp for å bli med på trekning av premier og få tittelen årets fjellgeit. Du må besøke 8 forskjellige topper, og minst to av dem må gi 10 poeng hver (du må samle minst 50 poeng). Tilsvarende vil barn under 12 år som har fullført de fem turmålene som utgjør Barne-fem på topp (25 poeng) være med på trekningen av premier og få tittelen årets juniorfjellgeit. Denne delkonkurransen er også inkludert i hovedkonkurransen der det handler om å samle så mange poeng som mulig eller minst 100 poeng.

Estimert tid fra startpunktet og fram til turmålene som er merket 10 på topp og Barne-fem på topp er basert på gåtid i forholdsvis rolig turtempo.

God tur og lykke til!

Se oversikt over alle turmål

Mest aktive deltakere de siste syv dagene