Bli med på Bergenstrimmen Nord vinter 2021/22!

Bli med på oppdagelsesferd i bydelene Arna og Åsane samt Gullfjellsområdet! Oppdag nye turstier og fine turmål i dine nærmeste turområder og finn fram til nye turfavoritter i Byfjellene. Dette er en turtrim konkurranse som passer for alle. 

Konkurranseperiode: 9. oktober 2021 t.o.m. 28. februar 2022.

Bergen og Hordaland Turlag er arrangør av Bergenstrimmen i de ulike bydelene i Bergen. Du kan også bli med på turtrim konkurransene: Bergenstrimmen Sør (Fana og Ytrebygda bydel og Gullfjellet), Bergenstrimmen Vest (Laksevåg og Fyllingsdalen bydel) og Bergenstrimmen sentrum (Årstad og Bergenhus). I tillegg setter vi opp en samlet Bergenstrimmen RETTUT for hele Bergen.

 

Slik blir du med i Bergenstrimmen Nord

For å få poeng må du laste ned Trimpoeng appen og du må registrere deg på en eller flere av innsjekkingsspunktene/turmålene som er beskrevet under Turmål. Når du er på innsjekkingspunktet, vil du kunne "sjekka inn" (innsjekksknappen blir grøn). Du får poeng for å ha nådd innsjekkspunktet/turmålet. Turmålene har ulik verdi. 

Deltakeravgift er kr 75,- for medlemmer i DNT/Bergen og Hordaland Turlag og 150 kroner for ikke-medlemmer. Støtt Bergen og Hordaland Turlag - bli medlem her!

 

Turplanlegging og utstyr du bør ha med på tur:
OBS! Husk å velge tur etter evne og etter værforholdene på dagen. Husk at det ofte er kaldere i høyden, og at snø og is kan gjøre stier utrygge. Ta med og på deg nødvendige klær og utstyr til å klare deg ved et værskifte. Sjekk værmeldingen for turmålet før du går. Varme, vindtette og vantette klær, lue og votter må med på de lengre turene. Vi anbefaler også en vindsekk, et liggeunderlag og en enkel førstehjelpspakke. Kart og kompass, eller gps, eller mobil til orientering må også med. Matpakke og drikke til lengre turer.

 

Flere stier til Turmålet
Det finnes flere stier å velge mellom for å nå turmålet. Du kan finne andre veier å gå på ut.no, eller se etter turstier i kartet i appen. 

 

PREMIERING 

  • Hovedpremie blir trekt blandt alle som har besøkt alle turmål i konkurranseperioden (1 gavekort a 1500 kr fra vårt Tursenter i Marken)
  • Premier blir trekt blandt de 20 som har flest poeng (1 gavekort a 1000 kr fra vårt Tursenter i Marken)
  • Premier blir trekt blandt de 20 som har flest innsjekk. Om det er flere med like mange turmål, blir deltakarane rangert etter poeng (1 gavekort a 1000 kr fra vårt Tursenter i Marken)
  • Premiar blir trukket blandt alle som har gjennomført minst 3 turer (1 gavekort a kr 500 fra vårt Tursenter i Marken)
  • Fotokonkurranse: Instagram bilde, merk med #bergenstrimmenrettut og turmålet. Beste bilde blir premiert (1 gavekort a 1000 kr fra vårt Tursenter i Marken). Merka bilder kan brukes av Bergen og Hordaland Turlag til promotering.

Premietrekning i mars 2022.

Har du problemer send e-post til: bht@dnt.no, eller ring 55 33 58 10.

 

Foto: Bergenstrimmen nord vinner fotokonkurranse vinter 20-21, Marita Neset

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #bergenoghordalandturlag

Mest aktive deltakere de siste syv dagene